6,15 €
06.05.2024
38
3,86 €
06.05.2024
37
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
K2 Baltas matinis akrilinis lakas 500ML purškiamas
K2 Acrylic Lakas White Matt 500ml Spray – tai produktas, kuriame dera aukšta kokybė ir prieinama kaina. Tai matinį paviršių suteikiantis akrilinis lakas, kurį labai lengva tepti. K2 Acrylic White Matt Spray 500ml idealiai tinka naudoti viduje ir lauke.

Naudojimas: Nuvalykite, nuriebalinkite ir išdžiovinkite paviršių. Prieš naudojimą stipriai suplakite apie 2-3 minutes. Ant dažyto elemento 2-3 lako sluoksniai tepami 20-30 cm atstumu ne ilgesniais kaip 5-10 minučių intervalais.

Akrilinio lako K2 White Mat privalumai purškiklyje
K2 Acrylic White Matt Spray 500ml idealiai tinka naudoti viduje ir lauke.
K2 Acrylic Matt White Lakas yra paprastas naudoti ir greitai džiūsta.
Lakas labai gerai dengia lakuotą paviršių ir yra atsparus trinčiai.
K2 Acrylic White Mat lakas yra patvarus ir atsparus UV spinduliams.
Ant kokių elementų galima naudoti baltą akrilinį laką K2
Metalas
Mediena
Plastikai
Gipsas
Plyta
Popierius
Baldai
Jis bus idealiai naudojamas:
DIY darbai
baldų, puodų, paveikslų rėmų dažymas
dažų pataisymai
elementų atnaujinimas
Kaip tepti akrilinius purškiamus dažus?
Akrilinius purškiamus dažus lengva naudoti, juos galima naudoti ant daugelio paviršių. Prieš pradedant darbą pakanka kruopščiai nuvalyti paviršių, tam galite naudoti universalų valiklį. Tolygiai paskirstykite gaminį ant paviršiaus judėdami iš kairės į dešinę arba iš dešinės į kairę. Tada, panaudojus laką, paviršių reikia palikti išdžiūti.

Taip pat nepamirškite dažyti ne per arti paviršiaus krašto ar krašto, nes dėl to dažai gali išsilieti.
spalva balta
talpa [ml] 500
optinis įspūdis Matinis
Serija K2 WHITE MATT ACRYLIC COATING
pakuotės tipas aerozolis

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame