2,14 €
07.05.2024
8
2,06 €
08.05.2024
30
1,94 €
09.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
SILTEC yra aukštos kokybės, elastingas oksimo pagrindu pagamintas sandarinimo mišinys, pasižymintis plačiu temperatūrų diapazonu, nuo -60 iki + 300°C. Tai nesukelia korozijos. Atsparus vibracijai, alyvai, tepalams, benzinui, aušinimo skysčiui ir vandeniui. Puiki alternatyva kietiems sandarikliams. Naudojimo instrukcija: Pašalinkite senų sandarinimo mišinių likučius. Nuvalykite ir nuriebalinkite sandarinamus paviršius. Paskirstykite junginį iš vienos pusės nuolat ir tolygiai. Užtepę mišinio iš karto uždėkite sandarinamą dalį. Po naudojimo nedelsiant uždarykite tūbelę su mišiniu.
Darbo laikas 8-12 minučių; Pilnas kietėjimo laikas 3mm/24h. Darbinė temperatūra: +5°C iki +30°C
Paskirtis: alyvos karteriai, vožtuvų gaubtai, vandens arba alyvos siurbliai, pavarų dėžės korpusai, varančiosios ašies korpusai, termostatų korpusai, skirstomojo veleno korpusai, diferencialo korpusai, flanšinės jungtys.
Temperatūros sritis iki [°C] 300
medžiaga silikonas
pakuotės tipas dėžutė
kiekio vienetas komplektas
svoris [g] 90
temperatūros riba nuo [°C] -60
atsparus vanduo
atsparus alyva
atsparus tepalas
atsparus benzinas
Serija K2 SILTEC
spalva Black

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame