1,44 €
03.05.2024
30
1,33 €
06.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
K2 KULER LONG LIFE -35°C yra modernus, tačiau universalus, paruoštas naudoti aušinimo skystis, pasižymintis labai aukštais eksploataciniais parametrais, apdovanotas aukso medaliais tarptautinėse išradimų mugėse Briuselyje, Ženevoje ir Seule.

UŽTIKRINA OPTIMALIĄ DARBO TEMPERATŪRĄ

Specialiai sukurta formulė apsaugo variklį nuo perkaitimo vasarą ir nuo užšalimo žiemą.

PILNAI VARIKLIO APSAUGA 5 METUS arba 250 000 km

Puikus inhibitorių paketas, sudarytas iš karboksilo rūgščių su specialiais korozijos inhibitoriais ir putojimą stabdančiomis medžiagomis, apsaugo variklį. Užtikrina visišką variklio apsaugą 5 metus arba 250 000 km. kilometrų, net sumaišius su kitais ilgai tarnaujančiais skysčiais.

TIKSLAI VISŲ TIPŲ Aušintuvams

K2 KULER LONG LIFE -35°C galima naudoti visų tipų radiatoriuose, ypač aliuminio, ir maišyti su kitais vienodai aukštos kokybės skysčiais, nepriklausomai nuo spalvos.

TECHNOLOGIŠKAI PAŽANGUS, AUKŠČIAUSIAS KOKYBĖS RECEPTAS

K2 KULER LONG LIFE -35°C atitinka griežtus amerikietiškus ASTM D 3306 ir ASTM D 2570 standartus.


KAIP NAUDOTI:
Keisdami skystį vadovaukitės transporto priemonės gamintojo rekomendacijomis.

Įpilkite skysčio į sistemą esant šaltam varikliui.
specifikacija ASTM D 3306
talpa [l] 1
spalva žalias
pakuotės tipas butelis
specifikacija ASTM D2570
temperatūros riba nuo [°C] -35
Serija K2 KULER LONG LIFE -35°C
paruošta naudoti +

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame