2,35 €
07.05.2024
30
2,20 €
08.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
K2 R3 yra aukščiausios kokybės visiškai sintetinis stabdžių skystis, kurio virimo temperatūra viršija 240 laipsnių C. R3 stabdžių skystis naudojamas automobilių stabdžių sistemose. Jis skirtas skysčiui pakeisti ir papildyti visose transporto priemonėse, kurių savininko vadove nurodytas R3 arba DOT3 skysčio naudojimas.

K2 R3 pilnai maišosi su kitais R3 arba DOT3 skysčiais. Senesniuose automobiliuose jis pakeičia anksčiau naudotą R3 skystį, ko dėka žymiai pagerina automobilio eksploatavimo saugumą.

R3 stabdžių skystis pasižymi dideliu cheminiu stabilumu, puikiomis reologinėmis savybėmis esant žemai ir aukštai temperatūrai. Jis yra neutralus sandarikliams ir metalų lydiniams, naudojamiems stabdžių sistemose.

500 g svoris atitinka visų galiojančių Lenkijos standartų PN-C/40005 ir ITS ženklo B bei Amerikos standartų Nr. 116 DOT3, ISO 4925, SAE J 1173 reikalavimus.

Rekomenduojama jį keisti kas 2 metus arba kas 40 000 km. kilometrų rida.

Norint efektyviai ir greitai pakeisti stabdžių skystį, rekomenduojame naudoti MASNER stabdžių skysčio keitimo rinkinį

Naudojimas:
Keisdami stabdžių skystį vadovaukitės transporto priemonės gamintojo rekomendacijomis.
Įpilkite skysčio į stabdžių skysčio rezervuarą (papildykite lygį pagal matavimo taurelę ant rezervuaro).
sausas virimo taškas [°C] 240
gamintojo leidimas SAE J 1703
kokybė DOT 3
rekomenduojamas pakeitimo intervalas [km] 40000
rekomenduojamas pakeitimo intervalas [metai] 2
specifikacija pagal DOT DOT 3
pakuotės tipas butelis
svoris [g] 500
gamintojo leidimas FMVSS 116 DOT 3
DIN / ISO ISO 4925 Class 3
specifikacija PN-C-40005:2002
Serija K2 R3
kokybė R3
specifikacija pagal DOT R3

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame