PHILIPS žibintų atnaujinimo rinkinys HRK00XM

Premium
15,83 €
03.05.2024
30
Dėmesio! Tai mašininis vertimas ir kai kurie žodžiai gali būti išversti netiksliai
Philips priekinių žibintų atkūrimo rinkinys su UV apsauga


Aiškiai matykite, važiuokite saugiau

Palyginti su kitais rinkiniais, kuriems reikalingi elektriniai įrankiai, mūsų pažangi technologija suteikia puikių rezultatų su minimaliomis pastangomis ir yra paprasta naudoti. Keturiais paprastais žingsniais vartotojai gali pasiekti profesionalių rezultatų nenaudodami elektrinių įrankių.


Pašalina miglą ir pageltimą nuo saulės ir nešvarumų

„Philips“ priekinių žibintų atkūrimo rinkinys pašalina miglotą ir pageltimą, atkuria priekinių žibintų būklę ir apdailą.


Atkurti, o ne pakeisti

Sutaupykite pinigų atnaujindami automobilio priekinius žibintus, o ne pirkdami naujus


Užtikrina saugesnį vairavimą naktį

UV dangos technologija atkuria, o ne pakeičia. Švaresnis žibintas užtikrina saugų vairavimą naktį.


Išvalo abu priekinius žibintus

Šiame rinkinyje rasite viską, ko reikia dviejų automobilio priekinių žibintų valymui: - 1 buteliukas vandens pagrindo išankstinio apdorojimo (29,5 ml) - 1 buteliukas valiklio / poliravimo (29,5 ml) - 1 butelis blizgesio atkūrimo / konservatoriaus (29,5 ml). ml) - 1 gabalas šlifavimo popieriaus, kurio grūdėtumas yra 600 (stambus) - 1 gabalas šlifavimo popieriaus, kurio grūdėtumas yra 1500 (vidutinis) - 1 gabalas šlifavimo popieriaus, kurio grūdėtumas yra 2000 (smulkus) - 10 popierinių rankšluosčių - 1 pora pirštinių (vieno dydžio). tinka visiems)


Geresnė šviesa gelbsti gyvybes

"Laikui bėgant priekiniai žibintai susidėvi ir subraižomi dėl smūgių ir bendro gedimo. Plastikiniai žibintai gaminami su išorine ultravioletinių spindulių (UV) apsaugančia danga. Ši danga suyra nuo elementų poveikio, sukelia blukimą, pageltimą ir oksidaciją, o tai gali sukelti prarandant iki 40% regėjimo naktį"
pakuotės tipas dėžutė
Serija Philips Headlight Restoration Kit

Kas yra užstatas?

Dalį savo gaminių parduodame su sąlyga, kad pirkdami naują, turite grąžinti mums seną atsarginę dalį. Taip yra todėl, kad gaminys bus pakartotinai naudojamas. Dėl to dalis gaminių turi užrašą "užstatas".

Užstatas yra kompensuojamas gavus tiekėjo atsakymą, iki tol nekompensuojame. Aero Motors OÜ neturi įgaliojimo pati vertinti grąžintus užstatus. Atsakymas dėl kompensacijos mokėjimo gali užtrukti iki 4 savaičių.

Seną gaminį reikia grąžinti švarų ir originalioje pakuotėje. Grąžinamas gaminys turi būti tinkamas atkurti ir komplektiškas, negali būti oksidavęsis, suvirintas, susidėvėjęs ar mechaniškai pažeistas, t.y. visi kraštai ir sutvirtinimai turi būti sveiki. Grąžinamo gaminio techniniai duomenys turi sutapti su pirkto gaminio duomenimis.

Starterio rotoriaus veleno galas negali turėti įkaitimo požymių (būti mėlynas), veleno įvorės turi būti sveikos. Vairo kolonėlės krumpliastiebis negali būti sugadintas arba pažeistas rūdžių. Jei vairo kolonėlės krumpliastiebis turi nepažeistas originalias dengiančiąsias gumas su gamykloje įtaisytomis metalinėmis sąvaržomis, krumpliastiebio būklės tikrinti nereikia.

Jei turėsite klausimų, susisiekite su mumis – Dėkojame